Hamdi Kuritshi 1/1
Gjilan Kosovo
E hënë - E premte
09:00 - 17:00
+383 44 556 660
grouppotent@gmail.com

SISTEMET E AJROSURA TË FASADËS QERAMIKE

Ne ofrojmë shërbime të shpejta dhe të përballueshme për projektet tuaja.

Na kontaktoni

ESTETIKA

Në ndryshim nga fasadat e muraturës, problemet me lagështinë nuk ndodhin pasi sistemi është ndërtuar në shtresa me një dhomë ajri midis tyre.

SIGURIA

Meqenëse është një instalim i tipit të thatë (d.m.th. mekanik) ose një instalim i përzier (mekanik dhe kimik) dhe kërkon përdorimin e ankorimeve për ndërtimin e fasadës, sistemi garanton një instalim plotësisht të sigurt të veshjes.
 

VESHJA

Veshja vepron si një ndarje e papërshkueshme nga uji, duke lejuar që një maksimum prej 5% të ujit të shiut të kalojë nëpër nyje ose të fryhet nga era.

"Një fasadë është shumë më tepër sesa thjesht guaska mbrojtëse e një ndërtese. Dizajni i tij jo vetëm karakterizon vetë ndërtesën, por gjithashtu ndikon në mjedisin urban"

MBROJTJE NDAJ AGJENTEVE ATMOSFERIK

MBROJTJE TERMIKE

MBROJTJE AKUSTIKE

MJEDIS i SHËNDETSHËM

PAMJE PRESTIGJIOZE

MBROJTJE NDAJ AGJENTEVE ATMOSFERIK

Një mur i ajrosur mbron strukturën e tullave nga ngrirja dhe rrjedhja e ujit të shiut, gjithashtu në rast se era është veçanërisht e fortë, fasada ventiluese redukton në mënyrë drastike dëmtimet dhe kostot e mirëmbajtjes. .

MBROJTJE TERMIKE

Sistemi i ventiluar lejon përdorimin optimal të kapacitetit termik të një muri, duke përmirësuar kështu performancën energjetike të të gjithë ndërtesës. Izolimi i duhur termik zvogëlon efektet e rrezatimit të jashtëm dhe parandalon formimin e urave termike dhe mykut që mund të çojnë në çarje dhe zhvendosje të pjesëve të fasadës. .

MBROJTJE AKUSTIKE

Shtresat e ndryshme që formojnë fasadën e izolojnë ndërtesën nga zhurma e jashtme dhe e thithin atë për të reduktuar shqetësimet brenda. .

MJEDIS i SHËNDETSHËM

Qarkullimi i ajrit ndërmjet murit dhe veshjes ruajnë kushtet optimale të lagështisë dhe temperaturës, duke reduktuar kështu formimin e mykut.

PAMJE PRESTIGJIOZE

Eleganca dhe stili i fasadës ventiluese gjejnë vendin e tyre në sistemet e ajrosura për të ofruar sipërfaqe të patëmetë me karakteristika që mbeten të qëndrueshme me kalimin e kohës. Ky sistem rekomandohet si për ndërtesa të reja ashtu edhe për rinovim pasi ndikimi i tij në strukturën ekzistuese është shumë i vogël.

Bashkēpunëtorët