Hamdi Kuritshi 1/1
Gjilan Kosovo
E hënë - E premte
09:00 - 17:00
+383 44 556 660
grouppotent@gmail.com

Projekti i dyte

Project Detail

Kryerja e punimeve me fasadë ventiluese nga qeramika në bashkëpunim me “Aras Global Yapi”.
Qeramikat e klasit më të lartë nga marka “Cybele Tile” janë përdorur me mjeshtëri në këtë fasadë duke e bërë ndërtesën të sigurtë dhe modern.
Na kontaktoni në: 044-556-660; 044-111-124; 048-155-355