Hamdi Kuritshi 1/1
Gjilan Kosovo
E hënë - E premte
09:00 - 17:00
+383 44 556 660
grouppotent@gmail.com

Per ne

Disa fjale per kompanin tone

Potent Group L.L.C

Kompania jonë ofron shërbime për aplikimin e fasadave qeramike dhe furnizimin me qeramikë. Metodat e aplikimit të fasadave qeramike ndryshojnë sipas detajeve të projektit. Detajet vendimtare mund të renditen si Lartësia e dyshemesë, Urgjenca ballore, Detajet e Sove, Pllakat. Këto detaje do të përcaktojnë kohën e punës, materialin e infrastrukturës dhe çmimin.
Në përgjithësi, materiali i infrastrukturës (profili T, Kllapa, pajisje dhe lesh guri / lesh mineral etj.) përfshihet në çmim kur jepet oferta e aplikimit për Fasadë Qeramike.
Pllakë qeramike porcelani është me çmim sipas kërkesës. Potent Group ofron për shitje produktet Cybele Tile, Techlam, Decovita dhe Ege Seramik si tregtar dhe distributor në aplikacionet Fasad strukturale.
Pllaka prej porcelani që do të përdoret duhet të jetë plotësisht e korrigjuar dhe e drejtë, jo konkave (te mbrendshme bukey) ose veshi (te jashtme buckey). Për më tepër, tonaliteti është i një rëndësie të madhe në aplikimet e fasadave, pasi ndryshimet tonale të produktit Granit Qeramik do të jenë të dukshme në fasadë.

Për këtë arsye, 10-15% duhet të llogariten si mbetje në rrjet dhe në kantier, duke marrë parasysh përqindjet e mbetjeve gjatë llogaritjes së sasive të projektit. Përndryshe, do të ketë dallime tonale në produktin që nuk del nga i njëjti brez.
Sistemet e fasadave qeramike Në infrastrukturën që do të përdoret, preferohen materiale të përshtatshme për ambientin e jashtëm, rezistente ndaj avullit të kripës, ujit dhe ndryshimeve të temperaturës, të cilat nuk do të preken nga korrozioni/do të preken minimalisht.
Këto produkte janë Inox (inox) Alumini, Veshje e galvanizuar, mund te renditen si veshje gjeometrike etj.

Sagur Effect, Sipërfaqja Metalike Efekt Sheqeri, Matt HDR, Sipërfaqja Matte prej Betoni, Produktet mat të serisë së drurit janë produktet më të preferuara në aplikimet e Fasadës Decovita.

Produktet ultra Nano të bardhë Decovita Glossy (lappato e plotë) dalin në pah në zonat me shumë pluhur dhe erë .
Në aplikimet e fasadave, mbetjet e qeramikës duhet të llogariten minimalisht 8%, duke përfshirë mbetjet e fiksimit, në varësi të pllakave, në shumë projekte kjo normë arrin në 15%.

Dimensionet e Pllakës së Fasadës mund të zgjidhen me pllaka, sipas sipërfaqes së fasadës ku do të bëhet prodhimi dhe detajeve si dritare, derë, ballkoni, lartësia e dyshemesë etj. Dimensionet e përdorura në aplikacionet Gunnel janë 60x120cm në përgjithësi.
Megjithatë, në varësi të detajeve që përmendëm, përdoret shpesh në aplikimet e fasadave në përmasa si 20×20, 45×90, 60×60, 80×160, 90×180, 100×300.
Rekomandime për qeramikën e përdorur në aplikimet e fasadave Dekovita Mat: balte, tokë, kryqëzim, Cesano Sheqeri, Cross over, Pietra Black Dru HDR Qeramikë druri

"Dizajn tërheqës, sistem inovativ dhe cilësi e lartë, fasadat ventiluese janë pozicionuar fuqishëm në arkitekturën bashkëkohore"
Çka është fasada ventiluese?

Fasada ventiluese është një sistem ndërtimi që lejon fiksimin e një veshjeje të veçantë (me boshllëk) në murin e rrethimit të një ndërtese. Hendeku midis veshjes dhe murit të mbylljes formon një shtresë izoluese, duke lejuar rrjedhjen e lirë të ajrit nëpër hapësirën e dhomës, dhe për këtë arsye ofron avantazhe të qarta në drejtim të kursimit të energjisë.

Panelet e veshjes vendosen (në varësi të materialit të përdorur) duke përdorur një nyje rrethuese, e cila parandalon çdo lloj problemi ose patologjie që mund të rezultojë nga zgjerimi i materialit, duke siguruar kështu që materiali të ruajë cilësitë e mira dhe të prandalojë çarjet.

Veshja siguron mbrojtje nga rrezet e diellit direkte në pjesën tjetër të shtresave (izolim dhe mbyllje) duke neutralizuar ndryshimet e papritura të temperaturës dhe duke zgjatur jetën e tyre.

Është një sistem ndërtimi që mbështet vendosjen e materialeve të ndryshme të veshjes si gur natyral, panele porcelani, laminate me presion të lartë, fibër çimento etj.

Për t`u njoftuar më gjërësisht rreth produkteve tona, mund të na vizitoni në lokalin tonë që gjendet në Rr. Hamdi Kurteshi 1/1 Gjilan, apo na kontaktoni në: 044-556-660, 044 111 124, 048-155-355