Hamdi Kuritshi 1/1
Gjilan Kosovo
E hënë - E premte
09:00 - 17:00
+383 44 556 660
grouppotent@gmail.com

Shërbimet tona

Mbrojtje ndaj agjenteve atmosferik

MBROJTJE TERMIKE

MBROJTJE AKUSTIKE

MJEDIS i SHËNDETSHËM

PAMJE PRESTIGJIOZE

Mbrojtje ndaj agjenteve atmosferik

Një mur i ajrosur mbron strukturën e tullave nga ngrirja dhe rrjedhja e ujit të shiut, gjithashtu në rast se era është veçanërisht e fortë, fasada ventiluese redukton në mënyrë drastike dëmtimet dhe kostot e mirëmbajtjes. .

MBROJTJE TERMIKE

Sistemi i ventiluar lejon përdorimin optimal të kapacitetit termik të një muri, duke përmirësuar kështu performancën energjetike të të gjithë ndërtesës. Izolimi i duhur termik zvogëlon efektet e rrezatimit të jashtëm dhe parandalon formimin e urave termike dhe mykut që mund të çojnë në çarje dhe zhvendosje të pjesëve të fasadës. .

MBROJTJE AKUSTIKE

Shtresat e ndryshme që formojnë fasadën e izolojnë ndërtesën nga zhurma e jashtme dhe e thithin atë për të reduktuar shqetësimet brenda. .

MJEDIS i SHËNDETSHËM

Qarkullimi i ajrit ndërmjet murit dhe veshjes ruajnë kushtet optimale të lagështisë dhe temperaturës, duke reduktuar kështu formimin e mykut.

PAMJE PRESTIGJIOZE

Eleganca dhe stili i fasadës ventiluese gjejnë vendin e tyre në sistemet e ajrosura për të ofruar sipërfaqe të patëmetë me karakteristika që mbeten të qëndrueshme me kalimin e kohës. Ky sistem rekomandohet si për ndërtesa të reja ashtu edhe për rinovim pasi ndikimi i tij në strukturën ekzistuese është shumë i vogël.

Shërbimet tona

Kompania jonë ofron shërbime për aplikimin e fasadave qeramike dhe furnizimin me qeramikë. Metodat e aplikimit të fasadave qeramike ndryshojnë sipas detajeve të projektit. Detajet vendimtare mund të renditen si Lartësia e dyshemesë, Urgjenca ballore, Detajet e Sove, Pllakat. Këto detaje do të përcaktojnë kohën e punës, materialin e infrastrukturës dhe çmimin.
Në përgjithësi, materiali i infrastrukturës (profili T, Kllapa, pajisje dhe lesh guri / lesh mineral etj.) përfshihet në çmim kur jepet oferta e aplikimit për Fasadë Qeramike.
Pllakë qeramike porcelani është me çmim sipas kërkesës. Potent Group ofron për shitje produktet Cybele Tile, Techlam, Decovita dhe Ege Seramik si tregtar dhe distributor në aplikacionet Fasad strukturale.
Pllaka prej porcelani që do të përdoret duhet të jetë plotësisht e korrigjuar dhe e drejtë, jo konkave (te mbrendshme bukey) ose veshi (te jashtme buckey). Për më tepër, tonaliteti është i një rëndësie të madhe në aplikimet e fasadave, pasi ndryshimet tonale të produktit Granit Qeramik do të jenë të dukshme në fasadë.

Zgjidhja perfekte

Duke qenë një nga materialet më të qëndrueshme dhe më të lehta për t’u pastruar, veshja e ajrosur qeramike është një zgjedhje e padiskutueshme për klimat ekstreme.

Mbrojtje nga dielli

Pak mbeturina në vendpunim

Qëndrueshmëri

Lloj-llojshmëri dizajni

Mbrojtje nga nxehtësia dhe i ftohti

Ekonomike

Siguri nga zjarri

Rezistent ndaj ngricave

Zëvendësimi i paneleve individuale

Të sigurta nga tërmetet

Mbrojtje nga zhurmat, etj

"Duke qenë një nga materialet më të qëndrueshme dhe më të lehta për t'u pastruar, veshja e ajrosur qeramike është një zgjedhje e padiskutueshme për klimat ekstreme"

Si funksionon fasada ventiluese gjatë verës?

Dielli shkëlqen drejtpërdrejt në veshje dhe jo në muret e rrethimit

Ajri në dhomë nxehet, bëhet më pak i dendur dhe ngrihet, për shkak të konvekcionit, kur ajri i ftohtë zë vendin e tij.

Ky fenomen, i njohur si “efekti i oxhakut”, parandalon akumulimin e nxehtësisë në fasadë, që përkthehet në KURSIM të lartë Të ENERGJISË. Izolimi termik siguron mbrojtje shtesë.

Si funksionon fasada ventiluese gjatë dimrit?

Kontributi në stabilitetin termik të sistemit.

Në dimër, faktorë të tjerë hyjnë në lojë, pasi në shumicën e rasteve rrezet e diellit nuk mjaftojnë për të siguruar lëvizjen e ajrit. Në këtë rast, fasada vepron si një akumulator nxehtësie në lidhje me shtresën termoizoluese të sistemit, duke parandaluar ikjen e nxehtësisë nga pjesa e brendshme e ndërtesës.